Om SocialSteps

I en värld där stillasittande har blivit en utbredd norm och orsakar elände för många, har vi som fyra drivna fotbollstjejer beslutat oss för att ta itu med detta problem. I synnerhet i Sverige, där genomsnittssvensken spenderar 76% av dagen stillasittande, har vi identifierat en brist som behöver åtgärdas. Med en vision om att förändra arbetsmiljön, speciellt för dem som arbetar på kontor, har vi startat vårt UF-år med ett mål – att växa och utvecklas till den bästa versionen av oss själva. Att lösa dagens samhällsproblem har varit vårt fokus från början, och efter noggrann brainstorming insåg vi att många vardagsproblem härstammar från kontorsmiljön. Därav föddes idén om “Företagsfighten”. 

Vår affärsidé är unik och innovativ – vi skapar en plattform för företag och deras anställda där olika utmaningar konstrueras för att främja hälsa och ergonomi. Utmaningarna kan vara allt från att gå på AW med en kollega till att prova på nya träningsaktiviteter som yoga eller simning. Målet är att inte bara förbättra de anställdas hälsa utan också att utveckla relationer både på och utanför kontoret, på ett underhållande sätt. Vi strävar inte bara efter att erbjuda en tjänst utan också att skapa en positiv förändring i arbetslivet. “Företagsfighten” är vårt sätt att göra arbetsdagen roligare och mer hälsosam samtidigt som vi främjar starkare band mellan kollegor. Med engagemang, idérikedom och en passion för förändring är vi redo att ta oss an utmaningen och vägleda företag mot en sundare och mer samarbetsinriktad arbetsmiljö. Välkomna till “Företagsfighten” – där hälsa och gemenskap går hand i hand!

Färdiga koncept

Här hittar ni våra färdiga koncept som är redo att motivera er till en aktiv vardag - oavsett om man är en van motionär eller vill ta första steget mot en mer aktiv vardag.

Ledningsteamet bakom vår framgång

Möt de passionerade ledarna som formar vår framtid.